VICTOR IN VASTGOED

Ontdek Victor®, het meest complete programma voor (over)winnaars in vastgoed. De basis van vastgoed succes in een unieke lidmaatschapsformule.

null

30% VOORDELIGER NAAR WORKSHOPS

Als lid van Victor krijg jij (en jouw team) 200vp opleidingspunten. Deze punten kan je gebruiken om in te schrijven voor workshops. Als Victor ga je 30% voordeliger dan niet-leden. (maximaal 20 tickets/jaar)

null

ONLINE LEREN

Je krijgt toegang tot verschillende ilearning programma’s die uren aan video’s bevatten om op elk moment te werken aan jouw vaardigheden. Inkoop Masterclass, Argumentatie Power, en meer…

null

VICTOR PLAZA

In de Victor Plaza kan je verschillende documenten en tools downloaden om jouw business te vergemakkelijken, ondersteunen en verbeteren. Scripts, brainstorm oefeningen, vragenlijsten, rapportagetools, etc..

null

15% INCOMPANY TRAINING

De leden ontvangen een voordeel van 15%  op alle opleidingen, workshops en coaching op kantoor. Zo gaan we nog een stap verder in de ontwikkeling van jouw vaardigheden, marktleiderschap en/of team.

community victor immoversity

EXCLUSIEVE COMMUNITY

Toegang tot de exclusieve leden community. Praat met collega’s en krijg toegang tot exclusieve kennis, tips and tricks. Facebook ‘Victor’ Groep, WhatsApp groepen,…

 • Starter? De ideale basis voor jouw succes.
 • Ervaren? Blijf up-to-date, scherp jouw skills!
 • Teamleider? Jouw team zorgvuldig opgeleid.
null

JAARLIJKSE VORMING

De Victor voldoet aan jouw vormingsverplichting van het BIV.

BIV UREN

Immoversity is een erkend vormingsverstrekker bij het biv (biv.be). Dit wil zeggen dat je met jouw Victor lidmaatschap jouw jaarlijkse verplichting voldoet.

null

BEPERKT # LEDEN

Het Victor opleidingsprogramma laat maar een beperkt aantal leden toe.

EXCLUSIEF AANBOD

Het Victor opleidingsprogramma laat maar een beperkt aantal leden toe om de kwaliteit in vorming maximaal te houden. Profiteer van dit exclusief aanbod!

null

VICTOR AAN -40%

Word een Victor aan 40% reductie door de Vlaamse Overheid.

KMO PORTEFEUILLE

De opleidingen van Immoversity zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Dankzij deze erkenning kan je als ondernemer via de KMO-portefeuille tot 40% korting krijgen op het Victor opleidingsprogramma.

Meest Gekozen
Victor®139/maand12 maanden lidmaatschap. Geschikt voor individuen en teams.

200 Victor Punten (?)

15% Incompany Ledenvoordeel

Onbeperkte Plaza Downloads

e-Learning Toegang

Facebook Community

12 maandelijks lidgeld € 2.780 excl. btw
Na aftrek 40% kmo portefeuille € 1.668* (€ 139/mnd).

Victor® Starter180/maand6 maanden lidmaatschap. Geschikt voor individuen.

100 Victor Punten (?)

15% Incompany Ledenvoordeel

Onbeperkte Plaza Downloads

e-Learning Toegang

Facebook Community

6 maandelijks lidgeld € 1.794 excl. btw
Na aftrek 40% kmo portefeuille € 1.076* (€ 180/mnd).

*indien de onderneming in aanmerking komt

Vaak gestelde vragen

Hoeveel opleidingen kan ik volgen?

Jouw Victor lidmaatschap bevat een aantal vp*. Met deze punten kan je jezelf inschrijven voor opleidingen in ons opleidingsaanbod (hier). Elke opleiding heeft een bepaalde waarde in vp. Vanaf jouw vp onder de 50 punten zakken, contacteren wij jou, waardoor jij ook de mogelijkheid gaat hebben om jouw vp-level te upgraden.

 

*victor points

Wie kan mijn Victor lidmaatschap gebruiken?

Ben je een teamleider? Dan kunnen jouw medewerkers zonder probleem gebruik maken van jouw Victor lidmaatschap.

Hoe registreer ik mij voor een opleiding/workshop?

Je kan je registreren voor een opleiding via de algemene evenementen overzicht:

 1. Kies een opleiding en ga naar de pagina van het evenement
 2. Kies een gewenste datum en locatie
 3. Vul jouw gegevens en die van de deelnemers in
 4. Kies voor betalingsmogelijkheid ‘Victor’
 5. Reserveren

Of schrijf onmiddellijk in voor een event via jouw Victor Lidmaatschap:

 1. Kijk op de kalender en kies een opleiding
 2. Vul jouw gegevens en die van de deelnemers in
 3. Kies voor betalingsmogelijkheid ‘Victor’
 4. Reserveren

Hoe lang zijn mijn Victor Points geldig?

Bij een Victor Starter zijn jouw vp 6 maanden geldig. Bij een Victor zijn jouw vp 12 maanden geldig. Volg je zelf niet voldoende opleiding of workshops? Dan is er nog altijd de mogelijkheid om jouw team te laten participeren. Een Victor lidmaatschap laat niet alleen jou toe, maar ook jouw medewerkers.

Wat betekent onbeperkte e-learning?

Je krijgt gedurende jouw Victor lidmaatschap toegang tot onze iLearning modules. We selecteren een aantal online cursussen die je vrij kunt volgen zonder een meerprijs te betalen. Zo bevat de cursus Inkoop Masterclass bijvoorbeeld op zich al meer dan 5 uur aan videomateriaal en 150 pagina’s (interactief) geschreven syllabus.

Ik wil ook opleiding op kantoor, wat nu?

Als Victor lid kan je genieten van een 15% extra korting bovenop de Kmo-Portefeuille subsidie op opleidingen, workshops en coaching op kantoor. Dit betekent dat je maar de helft betaalt door jouw lidmaatschap. (bv. Cold Calling Stars – 4-daags incompany programma, prijs: € 1950 – 15% (Victor) = € 1657,5 – 40% (kmop) = € 994,5)

Krijg ik hiervoor BIV uren?

Immoversity is een erkend vormingsvertrekker van het BIV. De meeste van onze opleidingen en workshops zijn erkende vormingen. (te zien op de evenementen pagina) Dat wilt zeggen dat je door jouw Victor lidmaatschap aan jouw vormingsverplichting voldoet. Je moet natuurlijk wel aanwezig zijn!

Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?

Elk Victor lidmaatschap heeft een termijn vermeldt op deze pagina of op jouw bevestiging, je zal automatisch een hernieuwing per e-mail/brief ontvangen. Wil je jouw lidmaatschap annuleren? Doe dit dan ten laatste 1 maand voor einddatum.

Hoeveel leden worden er toegelaten?

Victor, het lidmaatschap voor ‘overwinnaars’ is een exclusief lidmaatschap waar we in de eerste fase slechts 100 leden toelaten. Ben je te laat? Dan kan je jezelf inschrijven op een wachtlijst tot er een plaats vrijkomt. Nog plaatsen beschikbaar? Wacht dan niet en word Victor!

Reviews