12 juli | leestijd: 2 minuten

Waarom je absoluut kennis moet maken met Nodalview

het enige lidmaatschap dat je nodig hebt om jouw vastgoed business te laten groeien

In 1 van de vorige blog posts las je hoe je als vastgoedbedrijf consistent kan scoren op sociale media. Vandaag richten we onze pijlen op de online presentatie van panden.

Om aan te tonen dat die belangrijk is, gooien we er graag even een statistiek in:

63% van de mensen die het afgelopen jaar een huis kochten, hebben een bod uitgebracht op een huis dat ze enkel online te zien kregen. In juni vorig jaar was dat nog 45 procent, in november 2019 slechts 32 procent, zo blijkt uit een rondvraag van de Amerikaanse vastgoedgigant Redfin.

Uiteraard zit een zekere pandemie daar voor iets tussen, maar de verwachting is toch dat die trend een blijver is.

De impact van een goede foto

Zoomen we even in op het beeldmateriaal, dan vallen ook daar enkele interessante conclusies te trekken. Panden die in de markt gezet worden met foto’s van hoge kwaliteit verkopen sneller én duurder. Ook het aantal foto’s beïnvloed de snelheid. Een huis met twintig foto’s verkoopt ongeveer dubbel zo snel als een huis met slechts één foto.

Het loont dus de moeite om als makelaar te investeren in kwalitatieve vastgoedfotografie.

Nodalview  

Daarom stellen we graag Nodalview voor. Zij bieden dé oplossing voor makelaars die geen professionele fotograaf in huis hebben. Met de Nodalview-app maak je namelijk in een vingerknip indrukwekkende HDR-foto’s, panorama’s en virtuele rondleidingen. 

nodalview

De Nodalview-app is bovendien uitgerust met algoritmes op basis van artificiële intelligentie die elke ruimte perfect in beeld brengt. Je hoeft dus geen geld neer te leggen voor een avondcursus fotografie.

Ontdek het via deze link

Gepubliceerd op 12 juli, 2021 en bewerkt op 24 maart, 2022Categorieën:  VastgoedUni

Vergeet dit artikel niet te delen!


Andere blog artikelen