28 juni | leestijd: < 1 minuten

Consistent scoren op socials? Ontdek Quickso

het enige lidmaatschap dat je nodig hebt om jouw vastgoed business te laten groeien

Tijden veranderen. Gelukkig maar. Zo hoeven we hier vandaag niet weer een oproep te doen om een Facebook- of Instagramaccount aan te maken. Die voorzet heeft zowat elk bedrijf intussen wel binnengekopt. 

MAAR

Daar mag het natuurlijk niet bij blijven. De volgende vraag is namelijk: hoe goed onderhoud je die pagina? Want het is niet omdat je die eerste bal erin hebt geknikt, dat alle volgende ballen ook zomaar binnenvliegen. Consistent scoren vergt techniek & toewijding. Ook op sociale media.

Frequentie

Onderzoek heeft namelijk vastgesteld wat nu de ideale frequentie is voor een bedrijf om te posten op sociale media. Het resultaat verschilt naargelang het platform, maar voor Facebook en Instagram is de uitkomst vrij gelijkaardig: één keer per dag, met een bovengrens van twee posts per dag. Drie posts per week wordt dan weer gezien als het absolute minimum.

Post je minder dan het minimum, dan raak je in de vergetelheid. Overschrijd je de bovengrens, dan raken mensen je beu. De juiste balans is dus key (Robin Van Persie zal dat bevestigen).

Social media tool

We zien nu dat sommigen onder jullie ons wanhopig aankijken en gebaren dat het tijd is voor een wissel, maar daar gaan wij als coach niet op in. Vanop de bank is het namelijk nog moeilijker scoren. Bovendien hebben we de oplossing om van jou die veelscorende spits te maken. Nee, niet Kevin De Bruyne (die was iets te duur), maar wel Quickso. 

Dat is een tool die sociale mediasjablonen aanreikt, helemaal aangepast aan jouw huisstijl. Zo creëer je in no-time content die er professioneel, aantrekkelijk en bovenal consistent uitziet. 

www.quickso.be

Gepubliceerd op 28 juni, 2021 en bewerkt op 24 maart, 2022Categorieën:  VastgoedUni

Vergeet dit artikel niet te delen!


Andere blog artikelen