Ervaring vs Dynamisme. Welkom Mathieu.

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben op onze website is ons team versterkt met het ervaren vastgoedicoon Mathieu Verwilghen. De meeste onder jullie kennen hem als de voormalige CEO en oprichter van Century 21 Benelux. Het jong dynamisch team van Immoversity kreeg door dit partnership een boost van ervaring, skills & knowhow in de top van de sector. Ervaring vs Dynamisme.

Mathieu heeft een lange carrière van meer als 35 jaar achter de rug in de vastgoedsector, waar hij onder andere 16 kantoren zelf heeft opgestart met meer dan 180 werkende vastgoedspecialisten, en natuurlijk niet te vergeten de opstart en leiding van de grootste keten binnen de vastgoedsector genaamd : Century 21 Benelux. Een franchiseketen die vandaag meer dan 190 onafhankelijke vastgoedkantoren, meer dan 800 medewerkers en een voortdurend aanbod van meer dan 8000 panden te koop en/of te huur telt.

We kunnen zeggen dat Mathieu een imposante rugzak vol waardevolle kennis en vaardigheden mee heeft.

Vandaag de dag is het zijn missie deze passie, deze wijsheid te delen via zijn nieuw bedrijf MV Coaching en als onze partner bij Immoversity. Samen creëren we een synergie die gebaseerd is op het jonge, vooruitstrevende dynamisme gecombineerd met een fundering bestaande uit ervaring, levenswijsheid en het ontbrekende puzzelstuk om marktleiderschap te verzekeren.

immoversitymv

Momenteel zijn er tal van projecten in ontwikkeling die wij samen zullen ondernemen. Projecten, die de vastgoedsector of beter gezegd de vastgoedprofessional optimaal zal ondersteunen in zijn ontwikkeling naar optimale skills, een “unbreakable attitude” en een onverslaanbaar DNA (Drijfveer naar Actie).

Welkom Mathieu.
Samen, groeien wij in vastgoed.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *