2017 uniek en onvergetelijk

Een 2016 zoals een sprookje! Het was een succesvol jaar dankzij jullie enthousiasme en toewijding, bedankt!

Geef jouw dromen vleugels en zie ze vervuld worden in 2017. Wij wensen jou en jouw naasten een goede gezondheid, geluk en succes toe in het komende jaar. Gelukkig nieuwjaar!


verhaalimmoversity2016

382 deelnemers, 90% tevredenheid

In 2016 hebben wij 382 deelnemers mogen ontvangen op onze seminars/workshops. Samen met hen hebben we de grens verlegd naar inkoop, verkoop, management en andere noodzakelijke elementen van een vastgoedkantoor. Deze deelnemers konden ons niet meer bedanken dan de maar liefst 90% tevredenheid die ze aangaven.

81 kantoren naar het volgende level

Samen met 81 ondernemingen hebben we gewerkt naar een maximaal potentieel van de zaakvoerder, de medewerkers of de organisatie. Samen sparren, met ups-and-downs bracht ons veel liefde, ‘aha momentjes’, pijn en succes maar vooral hebben we een doorbraak gemaakt door actief aan onze eigen persoon, ons leven, ons eigen meesterwerk te werken. Proficiat aan alle kantoren, maar vooral bedankt voor het vertrouwen.

Als 1ste op het nieuwe biv vormingsplatform Edux

We bedanken de transparante werking van ons beroepsinstituut, de vooruitgang en samenwerking naar de ontwikkeling van nieuwe tools om de vastgoedsector toegankelijker te maken. Sinds de start van edux.be zijn wij geëngageerd om ervoor te zorgen dat de vastgoedprofessional zijn permanente vorming online kan terugvinden. (Ga hier naar biv.be)

Onderzoek bij de “Top Performers” in Vlaanderen (en buitenland)

Ons team is in 2016 met een passie voor het beroep op zoek gegaan naar de systemen en strategieën van succesvolle vastgoedprofessionals in binnen- en buitenland. We moeten het wiel niet constant opnieuw uitvinden. Bestaande strategieën kunnen geïmplementeerd worden en hebben een bewezen succes. “Alone we can do so little; together we can do so much” – Helen Keller

Online, online, online

Het digitale tijdperk is niet aangebroken, we zitten er midden in. We hebben dit jaar samen met een gemotiveerd team van webdevelopers gewerkt aan de ontwikkeling van online applicaties en een digitale leeromgeving voor vastgoedprofessionals. We hebben nieuwe online cursussen bedacht, een nieuwe toegankelijke website gelanceerd en de eerste stappen gezet in de wereld van virtual reality (in 2017 meer hierover).

verhaalimmoversity2016

De missie van 2017

Het is onze missie om de sparringpartner te zijn voor de aspirant of bestaande vastgoedprofessionals. Het is ons doel om in 2017 elke ervaring die ze creëren uniek en onvergetelijk te maken.

Het jaar van partnerships

Dit jaar staat in het kader van het creëren van nieuwe opportuniteiten. Daarom zullen we werken naar samenwerkingen met bedrijven en personen die een gelijkgestelde visie hebben over de vastgoedmarkt. Wij geloven er in dat synergie doorbraken creëert. Samen, groeien in vastgoed.

Uitbreiding vormingsprogramma

Ons programma wordt sterk uitgebreid met nieuwe seminars, workshops en events. Tal van onderwerpen zullen aan bod komen: van het gekende prospectie seminar ‘Prospectie Machine’, het aanleren van succesvolle waardebepaling in ‘Niet te Schatten’ tot het leiden van jouw eigen vastgoedonderneming in ‘Top Ondernemen in Vastgoed’. Ga naar de evenementen

De Vastgoed Roadshows

Naast de 4 uur durende workshops en seminars zullen we ook Vlaanderen doorreizen met onze hergelanceerde ‘Vastgoed Roadshows’. Top sprekers brengen hun idee uit over vastgoed, communicatie en ondernemen. Ze zijn gratis, en bij jou in de buurt. Je komt toch ook? (Als jij ook op zoek bent naar die doorbraak)

Op zoek naar helden

België heeft een grote populatie aan vastgoedprofessionals. Vandaar gaan wij ons team versterken. We zijn op zoek naar Nieuwe Sprekers, Coaches on the Road, Junior Coaches en andere toppers. Ken je iemand, of voel je jezelf aangesproken? Wordt dan held van de vastgoed en contacteer ons snel.

iLearning

iLearning is ons digitaal ontwikkelingsplatform. We zullen dit vullen met nieuwe content zoals online cursussen, video training, handige tools en applicaties om jou overal te kunnen ondersteunen. iLearning is beschikbaar op smartphones, tablets en in jouw webbrowser.

#myrealestaterace

Daarnaast houden wij van leuke ‘verrassingen’. En die hebben we zeker voor jou klaar staan. Hou ons in de gaten via diverse kanalen voor nieuwe updates en laat je verrassen. Wij hebben er ‘goesting’ in! ( Deel ons jouw verhalen op Instagram en Twitter via de hashtag #immoversity & #myrealestaterace )

Ga naar onze Instagram pagina!

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *