Het 100% Synergie-Café voor vastgoedprofessionals

Als partner van het 100% SYNERGIE-café brengen we de Immoversity Vastgoed Roadshows naar het volgende level.

Met wie praat jij over je business? Hoe bekom jij een constante groei van jouw (vastgoed)onderneming? Hoe overwin je jezelf en de hindernissen die op jouw pad komen? Wat zou het met je doen om te communiceren, vergelijken en reflecteren met gelijkgestemden?

Kom dan kennismaken met het 100% SYNERGIE-café en groei naar een volgend level! Maak kennis met ervaren vastgoedprofessionals én geniet in een mooi kader met een drankje!

Doel van het Café

De 100% SYNERGIE-club een initiatief van 100% Mathieu Verwilghen en Ruben Kaljouw heeft als doel een positieve energie te doen ontstaan tussen haar leden, die zich ervan bewust zijn dat dit ontstaat wanneer men zich omringt door de juiste ingestelde mensen.

Ze is een groeiende organisatie die meerdere SYNERGIE-café’s verspreid over het hele land. Elk SYNERGIE-café bestaat uit een beperkte groep leden (vastgoedprofessionals) die elkaar 10x per jaar telkens gedurende 2 uur ontmoeten. Kom, proef en smaak de meerwaarde elkaar te leren kennen.

START EINDE
19:00


» Ga naar een Café in jouw buurt

Wie

Heb je zelf nood (of overschot) aan positieve energie of kennis, drink je graag een glaasje en geloof jij ook in synergie? Zowel de beginnende inkoper/verkoper, als de ervaren zaakvoerder zal bijleren, lachen en motivatie vinden in onze Café’s.

  • Vastgoedmakelaar
  • Stagair-vastgoedmakelaar
  • Inkoop medewerker
  • Prospectie medewerker
  • Verkoop medewerker
  • Zaakvoerder
  • en andere

Vormingsuren

Deze sessie is erkend door het BIV als permanente vorming. Je hebt recht op 2 uur permanente vorming.

Deelname

Kom je voor de eerste maal naar het 100% Synergie Café, dan is jouw deelname gratis. Kies het café van jouw keuze en schrijf in.

Ben je lid? En breng je iemand nieuw mee? Dan is het Synergie Café gratis voor jou! Wil je graag lid worden of wil je meer te weten komen over de bijdrage? Contacteer synergie@100-100.be

gast

Breng iemand nieuw mee!

GRATIS*

Wat zij vonden van Immoversity

Inschrijven

Spreker(s)

mathieuverwilghen

Mathieu Verwilghen

Business Coach
Ruben Kaljouw

100% Ruben Kaljouw