Niet te schatten

Een veelbesproken item in het vastgoedberoep: de schatting of is het een waardebepaling? De prijszetting van een woning is zeer belangrijk. Echter zijn er nog veel makelaars die geen of een verkeerde waardebepaling doen. Terwijl de ene makelaar de emoties van de eigenaar negeert door afbreuk te doen aan zijn verkoopbehoefte, zal de andere de woning verkeerd prijzen waardoor er een verbranding kan ontstaan. De vastgoedprofessional van de toekomst houdt rekening met wat de eigenaar wilt, welke waarde marktconform is en hoe hij de meeste kandidaat-kopers kan aantrekken.

Hoe begin ik daaraan? Hoe bereik ik mijn resultaat zonder te schatten? Moet ik alles dan vergeten wat ik geleerd heb van schattingen? Hoe laat ik de eigenaar een prijs uitspreken? En hoe zorg ik ervoor dat ik geen beloftes in verkoopprijs ga maken?

Immoversity’s Niet te schatten Workshop helpt je de ‘juiste’ prijszetting en het vertrouwen te krijgen om te mogen verkopen zonder enige belofte te maken.

Programma

Tijdens de 4 uur durende Workshop zal je in de handen zijn van een ervaren vastgoedtrainer die je bewezen overtuigingen, technieken en systemen zal aanleren.

  • Waardebepaling vs schatting
  • Ontdek de (prijs) verwachtingen
  • De juiste prijszetting
  • Krijg het vertrouwen van de eigenaar
  • Verkoop aan de hoogste prijs

START EINDE
09:00 13:00

» Ontdek de komende workshops

Wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die actief aan het ‘inkoop-proces’ deelneemt. Zowel de beginnende inkoper als de ervaren zaakvoerder zal systemen en structuren ontwikkelen die garant staan voor succes.

  • Vastgoedmakelaar
  • Stagair-vastgoedmakelaar
  • Inkoop medewerker
  • Prospectie medewerker
  • Zaakvoerder

Vormingsuren

Deze opleiding is erkend door het BIV als permanente vorming. Je hebt recht op 4 uur permanente vorming.

Prijs

Het reserveren van tickets voor deze opleiding kan voldaan worden via overschrijving, aan 40% reductie dmv kmo portefeuille (Kom ik hiervoor in aanmerking?) of met Victor Points (hier meer over Victor). Alle prijzen zijn excl. 21% btw.

null

Zonder Kmo Portefeuille

€ 199

null

Victor Points

10

Wat zij vonden van Immoversity

Leer over effectieve Waardebepalingen, Sneller het Vertrouwen krijgen en Sneller Verkopen

Inschrijven

Spreker(s)

kennyrotthier

Kenny Rotthier

FOUNDER

Locatie(s)

null

VDV Brasschaat

Website
null

Nieuwgoed Zwijnaarde

Website

Deze opleiding liever op uw kantoor?

Dat kan! Al onze opleidingen en workshops kunnen we ook geven in jouw eigen omgeving. Onze ervaren trainers komen graag naar jullie kantoor om te werken aan jullie behoeften en doelstellingen. Een unieke formule exclusief voor vastgoedprofessionals.