Meer verkoop uit portefeuille

Inkoop is 1 aspect van het beroep vastgoedmakelaar, net zoals verkoop. De hoeveelheid aan inkopen is essentieel voor het succes in vastgoed. Echter zijn het de effectieve verkopen die omzet in de lade brengen.

Hoe zorg ik voor voldoende inkoop, en verzeker ik ook voor een maximum aantal aan verkopen? Weiger ik elke woning die ‘te hoog’ staat geprijsd, om geen nutteloze investeringen te doen? Of gaan we samen met de eigenaar naar de absolute maximumprijs mits in te grijpen wanneer nodig? En hoe gaan we om met dat ene lage bod, hoe krijg ik dit erdoor als dit onze enigste kans is op verkoop?

Héél wat professionals durven geen risico te nemen met de prijs van de eigenaar en het bod van de koper. En missen daarom een deel van hun marktgebied.

Immoversity’s Meer verkoop uit portefeuille leert je moeilijke verkoopbare of hoog geprijsde panden te verkopen, kortom een maximaal aan inkopen en een maximaal aan verkopen! 

Programma

Tijdens de 6 uur durende Workshop zal je in de handen zijn van een ervaren vastgoedtrainer die je bewezen overtuigingen, technieken en systemen zal aanleren.

 • De juiste prijssetting bepalen
 • Moeilijk verkoopbaar vastgoed aanvaarden
 • Noodzaak en structuur van een evaluatiegesprek
 • Een effectieve prijsdaling
 • Maximale bod uit een verkoopbezoek
 • Succesvol een (lager) bod verdedigen
START LUNCH EINDE
09:00 broodjes 16:00


» Ontdek de komende workshops

Wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die actief aan het commercieel proces deelneemt. Zowel de beginnende inkoper/verkoper als de ervaren zaakvoerder zal systemen en structuren ontwikkelen die garant staan voor succes.

 • Vastgoedmakelaar
 • Stagair-vastgoedmakelaar
 • Verkoop medewerker
 • Inkoop medewerker
 • Zaakvoerder

Vormingsuren

Deze opleiding is erkend door het BIV als permanente vorming. Je hebt recht op 3 uur permanente vorming.

Prijs

Het reserveren van tickets voor deze opleiding kan voldaan worden via overschrijving, aan 40% reductie dmv kmo portefeuille (Kom ik hiervoor in aanmerking?) of met Victor Points (hier meer over Victor). Alle prijzen zijn excl. 21% btw.

null

Zonder Kmo Portefeuille

€ 349

null

Victor Points

20

Wat zij vonden van Immoversity

Een doelgerichte training die u systemen zal aanleren om het maximale aan panden te verkopen uit uw portefeuille!

Inschrijven

Spreker(s)

kennyrotthier

Kenny Rotthier

FOUNDER

Locatie(s)

null

Frame 21 Herentals

Website
null

Den Hof Zelzate

Website

Deze opleiding liever op uw kantoor?

Dat kan! Al onze opleidingen en workshops kunnen we ook geven in jouw eigen omgeving. Onze ervaren trainers komen graag naar jullie kantoor om te werken aan jullie behoeften en doelstellingen. Een unieke formule exclusief voor vastgoedprofessionals.