null

INKOOP
EN INHUUR

Ontdek ze hier »
null

VERKOOP
EN VERHUUR

Ontdek ze hier »
null

ONDERNEMERS
EN MANAGERS

Ontdek ze hier »
null

MARKETING
EN BRANDING

Ontdek ze hier »
null

PERSOONLIJKE
SKILL SET

Ontdek ze hier »
immoversity & friends

PARTNER
EVENEMENTEN

Ontdek ze hier »

Inkoop in Vastgoed

Seminars & Workshops om jouw inkoopvaardigheden te versterken.

PROSPECTIE MACHINE

Ontdek hoe je een maximaal aantal aan Leads kunt verzamelen en ze kan omzetten in kwalitatieve Inkoopafspraken door een onoverwinnelijk Telefoonscript. Een boost in jouw vastgoed business!

NIET TE SCHATTEN

Ontdek hoe je met een unieke waardebepaling de marktconforme prijs bepaalt. Ontmasker de prijs van de eigenaar en start met volle vertrouwen aan de verkoop zonder loze beloftes te maken.

BINNEN IN 7 STAPPEN

Ontdek hoe je in 7 stappen werkt naar een goede afloop van de meeste Inkooppresentaties. Krijg een dieper inzicht in de Behoeften en Bezwaren van de eigenaar en sluit de Verkoopdracht af!

OVERWIN ELK BEZWAAR

‘Géén 3%’, ‘Ik werk met mijn notaris’, ‘6 maanden is…’ Ontdek hoe je een oplossing kunt bieden aan de meest voorkomende bezwaren in Inkoop. Overwin elk bezwaar met de 5-punten techniek!

Ga naar: Inkoop  Verkoop  Ondernemerschap  Marketing  Skillset  Victor

Verkoop in Vastgoed

Seminars & Workshops om jouw verkoopvaardigheden te versterken.

MOTIVEER DE KOPER

Ontdek hoe je tijdens een bezoek dezelfde dag een maximaal bod kunt verkrijgen, door te werken aan een effectief verkoopsysteem dat je laat afsluiten met een ondertekende Aankoopbelofte.

MEER VERKOOP UIT PORTEFEUILLE

Ontdek hoe je ‘moeilijke’ panden zult kunnen aanvaarden, hoe je het evaluatiegesprek in jouw voordeel kunt gebruiken en hoe je dmv een bodverdediging biedingen kunt omzetten in een verkoop.

Ga naar: Inkoop  Verkoop  Ondernemerschap  Marketing  Skillset  Victor

Marketing en Branding

Seminars & Workshops om jouw marketingvaardigheden te versterken.

SOCIAL POWER

Ontdek hoe je jouw online aanwezigheid kunt boosten op Social Media. Leer werken met een Sociale Strategie, de verschillende Sociale Netwerken en hoe je ze kunt gebruiken (+ automatiseren).

VASTGOED MARKETING

Ontdek hoe je een krak wordt in Marketing. Kom meer te weten over de recente online en offline Marketing trends in vastgoed, genereer meer hot leads en geef jouw naamsbekendheid een boost.

VASTGOED, EEN KUNSTWERK

Ontdek hoe we met semi-pro Vastgoedfotografie de kandidaat-koper aantrekken als een magneet. Leer over de voorbereiding, de verschillende technieken en hoe we optimaal foto’s nabewerken.

Ga naar: Inkoop  Verkoop  Ondernemerschap  Marketing  Skillset  Victor

Management en Ondernemerschap

Seminars & Workshops om jouw managementvaardigheden te versterken.

SCORE TEAM

Ontdek de edele kunst van het Rekruteren en Coachen. Leer hoe je een duidelijke Selectieprocedure opstart, hoe je kandidaten effectief kan Interviewen en hoe je ze kunt Coachen naar succes!

DOMINEER DE VASTGOEDMARKT

Ontdek met de ‘5s Strategie’ wat nodig is om jouw marktleiderschap te bereiken, hoe je een succesvolle strategie zal kunnen opbouwen en hoe je jouw (team)spirit programmeert op succes.

Ga naar: Inkoop  Verkoop  Ondernemerschap  Marketing  Skillset  Victor

Persoonlijke Skill Set

Seminars & Workshops om jouw persoonlijke vaardigheden te versterken.

ONTDEK DE KRACHT IN JEZELF

Ontdek hoe je een betere versie van jezelf wordt. Je zal Zelfvertrouwen winnen om de max. uit jezelf te halen en nieuwe skills ontwikkelen om jouw level van succes en Geluk te realiseren.

BODY LANGUAGE

Ontdek de verborgen Communicatie van het lichaam. Je zal leren om optimaal te communiceren en de onbewuste signalen van anderen te lezen. Creëer sneller het vertrouwen en ontmasker leugens!

timemanagement opleiding workshop

TIME MANAGEMENT 2.0

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Ga naar: Inkoop  Verkoop  Ondernemerschap  Marketing  Skillset  Victor

Wat zij vonden van Immoversity

Testimonials en Reviews

Partner Evenementen

Georganiseerde evenementen samen met de Immoversity Friends.