Succesvol vastgoedmakelaar worden in 7 stappen

Succesvol Makelaar Worden In 7 Stappen

Wist je dat volgens recente cijfers slechts 1 op 10 slaagt en overleeft in deze business. Hoe succesvol vastgoedmakelaar worden en wat kan je ondernemen om jouw business naar het volgende level te brengen. Om dit uit te zoeken hebben we succesvolle vastgoedmakelaars geïnterviewd en volgens hun zijn deze 7 stappen cruciaal!

1. Doe het met Passie

De weg naar succes is hard. Maar volgens de meest succesvolle onder ons is het een pak gemakkelijker als je echt gepassioneerd bent over jouw business. “Als wat je doet niet jouw passie is, dan wordt het lastig om hierin succesvol te worden” Het helpt je positief te blijven, het helpt je opportuniteiten te zien.
“Do it with passion or not at all” (Rosa Nochette)

2. Bouw een team en adem een gemeenschappelijke Visie

Het is niet enkel aanwerven van mensen, het is een proces van het aantrekken van gelijkgestemden, van personen die jouw kantoor laten stralen in al zijn glorie. Laat anderen, teamleden geloven in jouw visie, jouw missie en jouw belangrijkste waarden. Geloof en overwin samen.

3. Kom met originele ideeën om problemen uit de weg te gaan

Behoefte is de moeder van uitvinding. Creëer waarde in een markt die op zoek is naar creatieve oplossingen. Ga op zoek naar de uitdagingen van jouw prospecten en kom met originele ideëen om te beantwoorden aan hun behoefte. Zo ben jij de makelaar waarover gesproken wordt in jouw dorp/gemeente/stad.

4. Zorg voor een aangename koper/eigenaar ervaring

Elke vastgoedmakelaar wilt kopers & eigenaars aantrekken. Het is onze taak, onze verantwoordelijkheid om klanten te winnen en ze een unieke klantervaring aan te bieden. Door waarde te geven aan een contact met jou , zal een klant terugkeren, jouw kantoor promoten & zal je samen met hem een langetermijn vertrouwensrelatie opbouwen.

5. Leer van jouw fouten, Snel

Fouten zijn onvermijdbaar. Het is een kunst om van hen te leren, snel te leren. Wanneer je een professionele fout maakt, zorg dan voor een snelle oplossing. Laat deze zaken niet aanslepen en schakel met hoge snelheid. Een fout maken is niet erg, hoe jij ze oplost toont jouw niveau van ondernemen.

6. Vertrouw op mensen beter dan jou

Je kan niet alles doen en weten. Je moet vertrouwen hebben in andere personen rondom je. Omring jezelf met mensen die meer kennis hebben dan jou. Mis je bepaalde kwaliteiten? Werf mensen aan die deze kwaliteiten bezitten of ga partnerships aan met mensen die jou kunnen helpen in het opvullen van de gebreken of voor het geven van nieuwe inzichten.

7. Offer nooit kwaliteit op

Wat de uitdaging ook is, welke vooruitgang je ook kan genereren, wat je ook kunt vermijden : offer nooit kwaliteit op. Kwaliteit naar jouw klanten en medewerkers levert net datgene op dat zorgt voor een stabiele lift in jouw business. Iedereen wilt kwaliteit en koste wat het kost respecteer je deze tot het einde. Zo wordt jouw business GROOT!

Creëer een duidelijke visie & zorg voor blijvend succes!

Neem deel aan het succesvol seminar :  “TOP  in Vastgoed” : 20 Mei 2015 !

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *