ONLINE

WEBINARS, E-LEARNING EN ONLINE COACHING

(R3)ACT Programma Webinar

Het (R3)ACT programma zal je klaarstomen tot (re)activatie van jouw vastgoedcarrière! Tijdens 4 webinars bepaal je samen met ervaren coaches jouw identiteit, visie & targets en creëren we een plan dat écht werkt!

Leer Afspraken Maken Webinar

In 2 webinars met Kenny (onze founder) zal je een winnend script schrijven, beter leren communiceren aan de telefoon en zal je de vaardigheden beheersen om 60% van jouw leads om te zetten in inkoopafspraken.

immoversity plus webinar

+Plus Maandelijkse Webinar

Tijdens de maandelijkse +Plus Webinars kan je vragen stellen over jouw business, de business challenges en het progamma. Een live & open coachingsessie met trainers uit de vastgoedsector.

inkoop mastersclass online training immoversity

Inkoop Masterclass Cursus

Een complete online cursus met meer dan 5 uur video en 150 pagina’s aan lesmateriaal. Meester de kunst van het inkopen en ontdek in deze masterclass de weg naar méér leads, afspraken en verkoopbare opdrachten.

argumentatie power online training immoversity

Argumentatie Power Cursus

Mathieu Verwilghen, de voormalige oprichter en bezieler van de franchiseketen Century 21 deelt zijn kennis omtrent het inkoopgesprek en hoe je zeer effectief kan overtuigen tijdens een inkoopgesprek.

magische bezwaren boekje

Magische Bezwaren Boekje

Ontdek in deze eBook de techniek achter succesvol argumenteren  en hoe je omgaat met de 11 meest voorkomende bezwaren tijdens het inkoopgesprek in vastgoed. Praktisch bewezen.

Toegang tot alle online cursussen, webinars en 12 maanden coaching!

Ontdek +PLUS

Tools en documenten voor jouw vastgoedbusiness!

We hebben een selectie gemaakt van noodzakelijke tools, scripts en andere documenten om jou te ondersteunen in jouw vastgoedcarrière.

Ontdek de downloads

gratis downloads

REVIEWS

Wat onze klanten vinden van onze aanpak