16 februari | leestijd: 3 minuten

10 x redenen waarom Clubhouse interessant is voor jou

het enige lidmaatschap dat je nodig hebt om jouw vastgoed business te laten groeien

Je ziet het de laatste weken en vooral de laatste dagen veel passeren: Clubhouse. Iedereen heeft het erover en het is een echte hype. Maar wat is Clubhouse nu net en waarom wil iedereen deze app hebben? Wel hieronder kan je 10 x redenen vinden waarom Clubhouse interessant voor jou kan zijn als ondernemer. 

Wat is Clubhouse?

Clubhouse is een nieuw social media platform dat audio only is. Dat wil zeggen dat je hier niet met elkaar kan chatten of openbaar berichten met elkaar kan sturen én voor het eerst draait het niet om mooie foto's posten. Eigenlijk kan je dit best vergelijken met allemaal stages van een event waar je kan op intunen en waarbij je heel veel ondernemers van allerlei landen kan horen praten over allerlei onderwerpen én ermee in contact kan komen. Voor het eerst kom je zo dichtbij jouw inspirators. Geweldig toch?

Het is dus dé plaats om bij te leren en te connecten met gelijkgestemde ondernemers.

Invite only

Het exclusieve aan deze app? Het is invite only en je kan dus alleen op het platform wanneer iemand jou toelaat. En je weet wat ze zeggen: het is algemeen geweten dat hoe moeilijker het is om toegang tot iets te krijgen, hoe liever mensen het willen.  Er zijn 3 opties waarop je op het platform kan geraken: 

  • Ga op zoek naar een Clubhouse gebruiker binnen jouw kennissen, familie, vrienden en vraag een uitnodiging. 
  • Gebruik jouw huidige following om een uitnodiging te versieren 
  • Heb je al en netwerk dat actief is op Clubhouse? Dan krijgen ze misschien een melding wanneer je jouw gebruikersnaam registreert. 

Elk lid van Clubhouse kan twee invites uitdelen en dat worden er meer naarmate hij of zij de app vaker gebruikt. 

Alleen voor Iphone

Voorlopig werkt dit ook alleen nog maar op Iphone.  Heb je dus een Iphone, dan kan je de app gewoon downloaden. Heb je een android telefoon? Dan zal je nog even moeten wachten, aangezien de ontwikkelaars nog volop bezig zijn met het ontwikkelen van de app voor op andere platformen.

Waarom Clubhouse?

Wil je dus in contact komen met andere ondernemers dan is dit the place to be. Je kan mensen die jou inspireren volgen, maar ook hun meest waardevolle gesprekken mee volgen én je kan ze zelfs vragen stellen, want alles gebeurt volledig live. Eigenlijk kan je het ook wel vergelijken met een podcast, alleen heb je hier de mogelijkheid om zelf ook te reageren Grote sterren zoals Oprah , Kevin Hart, Gary Vaynershuk zijn allemaal terug te vinden op Clubhouse. .

Een voordeel van Clubhouse is dat je deelneemt zonder camera. Je kan dus in jouw pyjama zo'n gesprekken voeren en meevolgen, wat super handig is! Je hoeft jezelf niet helemaal klaar te maken zoals een videomeeting en kan van eenders waar een room starten of volgen. 

Als je nu lid wordt dan ben je mee bij de eerste en dat is nooit slecht! Vaak springen mensen te laat op de trein en wanneer ze dan eindelijk mee zijn, dan is de moment om hier business uit te halen al gepasseerd.

En over business gesproken: er wordt gezegd dat Clubhouse een manier is om extra following op Instagram te krijgen én om business te creëren. Dus ben je een expert in bijvoorbeeld social media? Start dan zelf een room en lok zo mensen naar jou toe. 

De do's en don'ts 

Tot op Clubhouse?

Telkens op maandagochtend host Kenny (Founder) de meetringroom 'De maandachtochtend show' om jouw week met een boost te beginnen. Dus heb je Clubhouse tune dan op maandag om 8 uur even in! 

Wil je met ons connecten?  Volg dan @kennyrotthier !

Gepubliceerd op 16 februari, 2021 en bewerkt op 16 februari, 2021Categorieën:  Marketing

Vergeet dit artikel niet te delen!


Andere blog artikelen