Kmo-portefeuille

De opleidingen van die Immoversity zijn erkend door de Vlaamse overheid. Dankzij deze erkenning kan u als ondernemer via de KMO-portefeuille tot 40% korting krijgen op onze opleidingen.

Het erkenningsnummer van die Immoversity is DVO220060

Dankzij de kmo-portefeuille krijg je als ondernemer financiële steun voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten.

Kom ik in aanmerking voor de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die in Vlaanderen zijn gevestigd. Lees de voorwaarden.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Kleine ondernemingen sparen jaarlijks 10.000 euro uit met de kmo-portefeuille. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro. Bekijk hoeveel subsidies je kan krijgen.

Voor welke activiteiten kan ik subsidies aanvragen?

Met de kmo-portefeuille investeer je in opleidingen en trainingen voor je personeel. Daarnaast krijg je subsidies voor het inwinnen van advies bij geregistreerde dienstverleners, zoals bijvoorbeeld voor het opstellen van een communicatieplan. Ontdek de mogelijkheden.

Hoe vraag ik de kmo-portefeuille aan?

Als je voor de eerste keer een subsidieaanvraag wil doen, moet je je onderneming eerst registreren.

Elke subsidieaanvraag gebeurt online nadat je een overeenkomst voor advies hebt afgesloten met je dienstverlener of als je een persoon die werkt binnen je onderneming hebt ingeschreven voor een opleiding. Je moet elke subsidieaanvraag ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties indienen.

Heb je nog vragen?

Lees meer op kmo-portefeuille.be of bel naar de Vlaamse infolijn op het gratis nummer 1700.