Boeken Voor Vastgoedprofessionals

Ontdek onze Top 10

The Little Red Book Of Selling

#1 Rode Boekje voor Verkopers (Jeffrey Gitomer)

Het Rode Boekje Voor Verkopers bevat de 12,5 verkoopprincipes, strategieën en antwoorden die jou leren om altijd te verkopen.

In dit boek, krijg je de kans om te begrijpen waarom verkopen plaatsvinden. Door het beheren van de elementen die Jeffrey aanhaalt, zal je voor altijd kunnen verkopen.

Zo moet je de gouden informatie binnenin aannemen en omzetten in jouw verkoopsucces:

  • Jeffrey geeft  alles voorgekauwd door
  • Je kan het ten allen tijden raadplegen
  • Je kan het meteen toepassen op dezelfde moment dat je het aanleert.
The 7 Habits of Highly Effective People

#2 De 7 Gewoonten van Zeer Effectieve Mensen (Stephen Covey)

Al decennialang vormen de zeven eigenschappen van Covey een inspiratiebron voor jong en oud. Covey leert ons hoe we de kwaliteit van ons leven kunnen verbeteren, zowel privé als op het werk. Dat doet hij door ons zeven eigenschappen aan te reiken, gebaseerd op universele principes:
1 Wees proactief. Besef dat je altijd iets kunt doen aan je omstandigheden en zie hoe je je leven kunt gaan sturen.
2 Begin met het einde voor ogen. Begin met een goede omschrijving van je doel, voor je ernaar kunt streven.
3 Belangrijke zaken eerst. Maak onderscheid tussen wat belangrijk is voor het behalen van je doel en wat niet.
4 Denk win-win. Als je jouw doel hebt gesteld, probeer dan met een ander samen te werken om jullie beider doelen te bereiken.
5 Eerst begrijpen, dan begrepen worden. Met anderen communiceren begint met luisteren en begrijpen – dat opent de dialoog.
6 Synergie. Samenwerken levert altijd meer op dan wanneer je de afzonderlijke bijdragen zou optellen; dit is het principe van ‘creatieve samenwerking’.
7 Houd de zaag scherp. Voortdurende vernieuwing, bijsturing en herijking van de doelen.

#3 10X (Grant Cardone)

Verkrijg “Massieve Actie” resultaten en bereik jouw professionele dromen!

Terwijl de meeste mensen werken met enkel 3 levels van actie-geen actie, terugtrekken en normale actie, zal jij niet voor het standaardleven kiezen als je grote doelen wilt bereiken.

Om het volgende level te bereiken, moet je de begeerde 4de graad van actie begrijpen.  Deze 4de graad, ook wel bekend als de 10x regel, is dat level van actie dat bedrijven en individuen garandeert om hun doelen en dromen te bereiken.

De 10 X Regel onthult het principe van ‘Massieve Actie’, door jou door bedrijfsclichés en risico afkeer te laten zien terwijl je concrete stappen aanleert om jouw dromen te vervullen.  Het geeft ook weer waarop mensen blokkeren in de eerste fases van actie en hoe door te gaan naar het maken van een 10x regel van discipline. 

Zoek uit waar exact te starten, wat je moet doen en hoe je elke actie die je doet moet opvolgen met meer actie om massieve actie resultaten te bekomen.

Leer de ‘Schatting van kracht’ berekening om ervoor te zorgen dat je jouw doelen overschrijdt.

  • Maak de 5de fase een levensstijl en een middelmatigheid
  • Ontdekt de time management mythe
  • Krijg de exacte redenen waarom mensen falen en andere succesvol.
  • Ken de exacte formule om problemen op te lossen.

In plaats van jezelf te gedragen zoals anderen en blij te zijn met gemiddelde resultaten, onderneem massieve actie met de 10x regel.

The Millionaire Real Estate Agent

#4 De miljoenen vastgoedmakelaar (Gary Keller)

Breng jouw vastgoed carrière naar het hoogste level!  ‘Gary Keller kent de schoonheid van een simpel pad naar een spectaculair doel! Of je nu net begonnen bent of ervaren bent in de sector. De miljoenen vastgoedmakelaar is de stap-per-stap handboek voor het zoeken naar excellentie in jouw job en in jouw leven. Mark Victor Hansen, mede-oprichter, nummer 1 New York Times bestverkopende series Chicken Soup for the Soul , mede-schrijver,  The One Minute Manager .

‘Dit boek presenteert een nieuw paradigma voor vastgoed en zou verplicht moeten zijn om te lezen door vastgoedprofessionals overal ter wereld; Robert T. Kiyosaki, New York Times , bestverkopende auteur van Rich Dad, Poor Dad .

‘In De Miljoenen vastgoedmakelaar, is Garry Keller zijn positieve invloed op de carrIères van heel wat makelaars samengevat voor iedereen om te genieten en te gebruiken.’ – Howard Brinton, Founder en CEO, Star Power Systems, Inc.

‘Gary Keller begrijpt dat om een echte miljonair te worden, je moet starten met jouw manier van denken aan te passen. Je moet jouw bedrijf behandelen alsof het een bedrijf is met de focus op winstgevendheid.   – Brian Buffini, President en Founder, Providence Systems, Inc.

Iedereen die zijn vastgoedactiviteit wil beoefenen binnen een enorm succesvol bedrijf, moet de fundamentele modellen volgen die de succesvolle vastgoedmakelaars in de sector drijven.

In de Miljoenen Vastgoedmakelaar worden deze modellen onthuld en verklaart. Dit boek presenteert de hoogtepunten van tientallen jaren vastgoedervaring, onderzoek en advies, met praktijkvoorbeelden van de top miljoenen vastgoedmakelaars in de U.S.  In dit revolutionaire handboek zal je 3 kernconcepten leren. Het voorziet essentiële economie, budgetteren, organisatie en leadgeneratie modellen dat de fundering voorzien voor elke business die meer dan het gemiddelde wil bereiken.

Het onderscheidende van de Miljoenen Vastgoedmakelaar : de manier van denken! Hoe je een vastgoedcarrière kan creëren om ‘een miljoen te verdienen’ en om ‘miljoenen dollars te ontvangen’ als jaarinkomen. De Miljoenen Vastgoedmakelaar gaat niet over snelle inkomens. Het gaat om de innovatie van bewezen bedrijfstechnieken in de vastgoedsector.

Think & Grow Rich

#5 Denk groot en word rijk(Napoleon Hill)

Het bestverkopende boek uit de geschiedenis is nu voorzien van aantekeningen en hedendaagse voorbeelden, die aantonen dat Napoleon Hill’s filosofie voor persoonlijk succes vandaag nog steeds van toepassing is en dat geslaagde mensen zich er nog steeds door laten leiden.

Napoleon Hill’s klassieker Think & Grow Rich is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht. Naar verluidt heeft dit boek meer miljonairs gecreëerd en is het een grotere bron van inspiratie dan elk ander boek uit de geschiedenis. Napoleon Hill heeft dertig jaar lang samengewerkt met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Hij heeft uit de eerste hand vernomen waarom zij slaagden, terwijl anderen mislukten.

Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs onthulden persoonlijk aan Hill welke geheimen zij hebben gebruikt om zich aan de armoede te ontworstelen en hun eigen succes te bewerkstelligen.

Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw bevat de volledige tekst van de originele editie, inclusief alle verhalen van Napoleon Hill. In elk hoofdstuk zijn hedendaagse voorbeelden en commentaren opgenomen. Deze moderne parallellen tonen duidelijk aan, dat de uitgangspunten van Hill ook vandaag nog gelden en dat mensen die geslaagd zijn zich er nog steeds door laten leiden.

Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw is meer dan een zelfhulpboek; het biedt een complete filosofie voor persoonlijk succes. Het leert je methoden om zelfvertrouwen aan te kweken en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken.

Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw is een boek dat niet alleen zal veranderen wat je denkt – het verandert de manier waarop je denkt.

thesell_fredrikeklund

#6 De Verkoop (Fredrik Eklund)

Amerika’s nummer 1 vastgoedmakelaar en ster van Bravos Million Dollar Listing New York deelt zijn geheimen voor enorm succes om te krijgen wat je wilt in het leven, wie je ook bent of wat je ook doet. 

Tien jaar geleden is Fredrik Eklund naar New York City verhuisd van zijn geboorteland Zweden met niets meer dan een paar versleten sneakers en een droom: groot te worden in de stad dat nooit slaapt.  Sinds dan, is hij de topverkoper geworden in de meest competitieve vastgoedmarkt in de wereld, met het kopen van multimiljoenen deals voor sterren, verkopen van bezittingen over heel de stad, en het charmeren van publiek over heel de wereld als een van de sterren in de serie Million Dollar Listing New York.
Nu, voor de eerste keer, deelt Fredrik zijn geheimen zodat iedereen succesvol kan worden door te doen waar zij van houden. Volgens Fredrik, ook al beschouw je jezelf niet als een verkoper, ben je al jouw hele leven ind e verkoop omdat je elke dag al je meest belangrijkste sterkte verkoopt: jezelf. Wanneer je invloed uitoefent, of iemand overtuigd om jou iets te geven in ruil voor wat je hebt, of het nu een luxueus huis is, een geweldig idee op het werk, of jouw profiel op match.com ben je aan het verkopen. En als je weet hoe je op een goede manier moet verkopen, kan je jouw droom leven. Daarover gaat The Sell.
Gemixt met persoonlijke verhalen, hilarische anekdotes and de ervaring die hij heeft opgedaan, schreef Fredrik deze moderne gids om succesvol te worden, een boek dat jou vertelt hoe je jouw echte talenten kan herkennen en gebruiken om te ultieme verkoop te doen.  Uitgaande van het belangrijkste: dat je jouw authentieke zelf blijft en eruit ziet alsof je miljoenen waard bent, ook al heb je (nog) geen miljoenen. Hij laat je zien . hoe immateriële dingen zoals persoonlijkheid en charme jou zichtbaar maken en je laten schitteren. Hij deelt ook tips en tricks in het voorbereiden, overtuigen en argumenteren zodat je bij elke deal, eruit zal komen als een winnaar.  Of je nu op Wall Street bent of in de Wal-Mart, mik om een topverkoper te worden in jouw bedrijf of wanneer je een eerste date wilt imponeren.

The Sell zal je helpen om meer persoonlijk en professioneel succes te vinden, om een rijk en vervuld leven te hebben en om plezier te hebben tijdens dit alles.

Secrets of Closing the Sale

#7 Geheimen om het verkoopgesprek succesvol af te sluiten(Zig Ziglar)

Of je nu een product of een principe presenteert, een dienst of een idee, we zijn allemaal bezig in de verkoop. Zig Ziglar geeft winnende technieken weer om positieve reacties te krijgen en langdurige relaties op te zetten.
Lezers ontdekken om:
– Warmte te projecteren, enthousiasme, en integriteit
– Effectief gebruik te maken van 100 creatieve afsluitingen
– Productiviteit en professionalisme te vergroten
– De 5 basisredenen om niet te kopen te overwinnen
– Respectvol om te gaan met moeilijke prospecten

#8 Money: Master the game (Tony Robbins)

Tony Robbins heeft meer dan 50 miljoen mensen over 100 landen gecoacht en geïnspireerd. Meer dan 4 miljoen mensen hebben zijn live seminaries gevolgd. Oprah Winfrey noemt hem bovenmenselijk. Nu voor de eerste keer in zijn boek in 20 jaar gaat hij terug naar het onderwerp dat ons allemaal kwelt: ” Hoe financiële vrijheid verzekeren voor onszelf en onze familie.”

Gebaseerd op uitgebreid onderzoek en een-op-een interviews met meer dan 50 meest legendarische financiële experten van over heel de wereld, gaande van Carl Icahn en Warren Buffett, naar Ray Dalio en Steve Forbes, heeft Tony Robins 7 simpele stappen gecreëerd die iedereen kan gebruiken voor financiële vrijheid.

Robbins heeft een briljante manier om metaforen en verhalen te gebruiken om zelfs de meest complexe financiële concepten op een simpele en praktijkgerichte manier uit te leggen. Met expertenadvies bij onze belangrijkste financiële beslissingen, is Robbins een pleiter voor de lezer, door de mythes dat vaak mensen van hun financiële dromen weghoudt, te verjagen.
Tony Robbins leidt lezers met verschillende inkomens door verschillende stappen om financieel vrij te worden door het creëren van een levenslang inkomensplan. Dit boek geeft waardevolle informatie en essentiële praktijkoefeningen om jouw financiële zaken op orde te krijgen.

rijke pa arme pa

#9 Rijke Pa Arme Pa (Robert Kiyosaki)

Of u uit de schulden wilt komen, of aan het eind van de maand geld wilt overhouden, of bijzonder welvarend wilt worden, dit boek is een ‘must read’. Op een prettig leesbare manier leert Robert Kiyosaki u onder meer hoe geld verdiend wordt en hoe u uw inkomen kunt laten toenemen, hoe u niet alleen meer geld kunt verdienen, maar vooral hoe u het kan behouden en voor u kunt laten werken en wat de beste manier is om financieel voor uzelf te zorgen.
In ‘Rijke pa, arme pa’:
* Ontkracht Robert Kiyosaki het fabeltje dat u een hoog inkomen moet hebben om rijk te worden;
* Betwist hij de overtuiging dat uw huis tot de activa behoort;
* Laat hij ouders zien waarom ze niet op het schoolsysteem kunnen vertrouwen als het om onderricht over geld gaat;
* Stelt hij voor nu en altijd vast wat activa en passiva zijn;
* Leert hij u wat u uw kinderen over geld zou moeten leren als u hun een gezonde financiële toekomst wilt geven.
The 4-hour Work Week

#10 De 4 Uren werkweek (Timothy Ferriss)

Vergeet het oude concept van hard werken tot aan je pensioen en stel je spannende levensplannen niet uit.

Vraag Timothy Ferriss wat hij aan het doen is, en de kans is groot dat je als antwoord krijgt: ‘skiën in de Andes’, ‘duiken in Panama’ of ‘tangodansen in Buenos Aires’. Ferriss heeft namelijk het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit.

Wacht niet langer, zeker niet in tijden van economische onzekerheid. En vergeet het achterhaalde idee van werken tot je pensioen. Of je nu die grote wereldreis wilt maken, een maandelijks salaris van vijf cijfers wilt met zo weinig mogelijk inspanning, of gewoon minder wilt werken en meer wilt genieten – Een werkweek van vier uur geeft het antwoord.

Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte loonslaaf bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf.