Immoversity & Friends
digicreate immoversity friends

Digicreate – Digitaal en Grafisch

Digicreate.be is een full service digitaal en grafisch bureau gespecialiseerd in allround on- en offline communicatiestrategieën. Ze weten wat er vandaag leeft, maar vooral ook wat er morgen staat te veranderen. Daarnaast leggen ze een sterke focus op maatwerk, want iedere klant is uniek. In nauwe samenwerking geven ze jou boven alles het juiste advies om van jouw website, webshop, online applicatie of communicatiestrategie een succesverhaal te maken.

Vastgoedfoto – Liefde op het eerste zicht

Vastgoedfoto.be is de ideale partner in de fotografie van vastgoed. Zij zijn gespecialiseerd in het nemen van professionele foto’s, virtuele rondleidingen en luchtfotografie. Samen geloven we er in dat correcte visualisatie van vastgoed zorgt voor ‘liefde op het eerste zicht’ bij kandidaat-kopers en een grotere kans biedt op snelle verkoop aan de correcte prijs.

100% synergie cafe

100% SYNERGIE-club

 De 100% SYNERGIE-club is een groeiende organisatie die meerdere SYNERGIE-café’s verspreid over het hele land. Elk SYNERGIE-café bestaat uit een beperkte groep vastgoedprofessionals die elkaar 10x per jaar telkens gedurende 2 uur ontmoeten. Doel: Dialoog, Synergie, Groei! Aangezien we er bij Immoversity ook 100% voor de vastgoedprofessionals zijn, zijn we 100% partner geworden van dit concept.