fbpx

afspelen

1 op 3 kinderen in armoede gaat op zijn verjaardag niet naar school. Waarom? Omdat ze geen attentie of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen. In 2022 slaan Feestvarken VZW en Immoversity de handen in elkaar in de strijd tegen armoede.

Wie is Feestvarken VZW?

Feestvarken vzw is een onafhankelijke vereniging die voor en samen met mensen strijdt tegen armoede in België. Dit doen ze door onder andere kinderen in armoede een fijne verjaardag te bezorgen. 

We moeten dit onderwerp bespreekbaar maken, want het is van cruciaal belang dat mensen weten wat kinderarmoede is. Als we in staat zijn erover te praten, kunnen we er iets aan doen!

Hoe doen ze het?

Feestvarken werkt nauw samen met overheidsinstellingen zoals de sociale diensten uit jouw gemeente. Zij laten Feestvarken maandelijks weten hoeveel verjaardagspakketten ze nodig hebben voor de kinderen in armoede, en Feestvarken zorgt voor de distributie. Bestellen als particulier is onmogelijk.

Inmiddels na hun zeven jarig  bestaan, delen ze ongeveer 2900 pakketten per jaar uit aan kinderen die in armoede leven. Dat wilt zeggen: 2900 kinderen dit jaar wel hun verjaardag konden vieren!

Koen Hendrickx, Oprichter

“Onze ultieme droom is armoede de wereld uithelpen. Maar we willen beginnen om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke verjaardag te bezorgen”

Feestvarken VZW x Immoversity

Ook wij werken mee aan de droom om armoede uit de wereld te helpen. In 2022 werken we samen met Feestvarken om zo nog meer kinderen die in de armoede leven een fijne verjaardag te geven. 

  • We doneren 10% van onze webinar inkomsten
  • We zetten ons in om de vastgoedsector te sensibiliseren
  • We organiseren initiatieven om geld in te zamelen

Ook jij kan het verschil maken

Wil ook jij je graag inzetten voor het goede doel? Dat kan! Er zijn heel wat mogelijkheden om Feestvarken VZW te ondersteunen.

Partner worden van Feestvarken

Doe een gift aan Feestvarken

Volg een webinar en je steunt 10% van het ticket