Binnen in 7 Stappen

Inkoopgesprek in 7 Stappen

Workshop Inkoop in Gent


De stijgende concurrentie zorgt ervoor dat er gemiddeld 18 makelaars contact hebben met elke particuliere verkoper, waarvan er gemiddeld 5 een ‘presentatie’ doen bij de verkopers. Dit zorgt ervoor dat we uniek moeten zijn in onze vastgoedwereld. De klant zal meer en meer kiezen voor de vastgoedmakelaar die goed is voorbereid, empatisch is, kennis van zaken heeft maar vooral waar hij het meeste vertrouwen in heeft. Maar hoe krijgen we vertrouwen van een weigerachtige vastgoedeigenaar? Waar leggen we de focus ? Moeten we de woning analyseren, of eerder de eigenaar zelf ? Ons kantoor voorstellen moet vandaag de dag, in ons informatietijdperk, voornamelijk gericht zijn op de behoefte van de eigenaar. Creatie van een band, zoektocht naar de behoefte en een sterk gekoppelde kantoorpresentatie maken vandaag het verschil. En wie krijgt dan de voorkeur? De Koper ? De Concurrent ? Of u? Verkoop niet goedkoop maar verkoop met waarde.

Deze workshop geeft u een zeer effectieve leidraad om het best mogelijke resultaat te genereren met zowel ieder inkoopgesprek

Tijdens de 4uur durende Workshop / Inkoop Opleiding zal u in de handen zijn van een ervaren vastgoedtrainer die u bewezen overtuigingen, technieken en systemen zal aanleren. U zal een stappenplan aanleren (rode draad), technieken om de leiding te houden in het gesprek verkrijgen, manieren leren om meer en sneller vertrouwen te krijgen, vraagstellingen aanleren die de behoefte bepalen, efficiënt uw kantoor leren presenteren en krachtig leren afsluiten.  Stop met te doen wat u vandaag doet als het niet werkt. Boost uw business dan met nieuwe voeding voor de toekomst, genereer het maximum aan opportuniteiten en haal meer business binnen. U zal bijleren, u zal groeien en uw zelfvertrouwen zal aanzienlijk stijgen. Leer in 4 Uur het geheim van succesvolle vastgoedmakelaars!

4 erkende uren

Deel van Permanente Vorming Centra BIV

Professionals aan het woord

Holiday Inn Express Gent

14 september 2017


Ontvangst : 7u30 – 08u00

Deel 1: 08u00 – 10u00

Pauze: 10u00 – 10u15

Deel 2: 10u15 – 12u00

If you are in a positive frame of mind in the morning than you are very likely to have a productive day.

Deze workshop gaat door in de voormiddag zodanig je de technieken, systemen en/of strategieën onmiddellijk kan toepassen in de namiddag. Plan vooraf gerichte acties die plaatsvinden in de namiddag. Zo zal u uw hoogste ‘persoonlijke’ rendement na de workshop bereiken. Wij starten stipt om 8uur (en stoppen natuurlijk tijdig om 12uur). De ochtendstond heeft goud in de mond. Kom snel jouw goud halen!

Meer Structuur, Dieper Inzicht, Betere Presentatie maar vooral een Groei in Portefeuille

Reserveer aan -40%

€ 130 €78

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Aanvang

08:00

donderdag, september 14, 2017

Einde

12:00

donderdag, september 14, 2017

Adres

Holiday Inn Express Gent (Akkerhage 2 - 9000 Gent)

Sprekers