Academy Assistant

“Spar samen met vastgoedprofessionals naar een volgend level van succes.”

Zie jij jezelf als iemand met een ijzersterke wil? Wil je koste wat het kost succesvol zijn? Dan is er een rol als top-verkoper beschikbaar! Immoversity is de sparringpartner voor vastgoedprofessionals.

Vastgoed is topsport in Sales. Door middel van groepstraining, personal coaching en iLearning werkt Immoversity met actie aan het optimaliseren van de communicatie bij vastgoedprofessionals.

We bieden een grote opportuniteit aan voor een hongerige verkoopster/verkoper! Ben je goed in communicatie? Heb je zelfvertrouwen? En ben jij een volhouder?

In  dat geval bieden we een uniek compensatieplan aan aangevuld met aantrekkelijke commissies, voordelen en incentives. “The sky is the limit” Jij bent in volledige controle.

“The importance of sales? Well, sales pays for everything…”

Wie zoeken we

We zoeken een dynamische ‘self-starter’ en afsluiter die de kunst van het verkopen onder de knie heeft. Een basiskennis in de vastgoedsector zal zorgen voor een sneller traject naar succes. Bij Immoversity sparren we met onze klanten en werken we steeds naar de beste communicatie strategieën waaronder effectieve sales technieken die uniek zijn in de markt. Wij zullen jou leren hoe je deze systemen zal ontdekken, gebruiken en ademen. Daarnaast zullen we je toegang geven tot een database aan prospecten en klanten waar jij een relatie mee kan opbouwen zodanig ze onze producten en diensten aankopen.

Echte job, échte kansen

Sint – Niklaas (9100)

Bijverdienste of fulltime zelfstandige

Tot € 90.000 / jaar

Deze job is geen snel-rijk formule, piramide schema of andere vreemde aanbieding. Dit is een échte kans. Je zal van thuis uit werken en de telefoon zal jouw krachtigste wapen zijn. 

We hebben een ruim ontwikkelingsaanbod met een bewezen parcours voor succes.

Als je geselecteerd bent, zal je getraind worden door onze topcoaches. Onze coaches hebben een ruime ervaring in zowel nationale als internationale real estate business, ondernemerschap en zijn experts in sales.

“Top performers” zullen snel kunnen slagen. Je zal sales en marketing skills aanleren en de kans krijgen om een carrière (en inkomsten) te creëren door diensten aan te bieden die mensen helpt om meer persoonlijk en zakelijk succes te bekomen. Met andere woorden: dit is een job waar jij het verschil maakt, een job waar je trots op kunt zijn.

Geen ervaring nodig

De ‘founder’ van Immoversity is gestart waar jij bent gestart en is klaar om top sales talent aan te trekken. Het is noodzakelijk om zeer gedreven, gemotiveerd en proactief te zijn. Als je geselecteerd bent, zal je getraind worden door onder andere de founder en andere succesvolle coaches binnen Immoversity.

Kwaliteiten

 • Dynamische sales rep met minimum 2 jaar ervaring (of een ijzersterke wil)
 • Ervaring in telefonische verkoop en/of vastgoed is een plus
 • Goede communicatievaardigheden met de mogelijkheid om snel te denken en reageren.
 • Zelfstandige ‘self-starter’ met een sterke intrinsieke motivatie om zijn of haar doelen te realiseren.
 • Professioneel en beschaafd gedrag.

Verantwoordelijkheden

 • Je werkt en organiseert een agenda waar je contact opneemt met bestaande of nieuwe sales leads, nl: vastgoedprofessionals.
 • Je promoot, adviseert en verkoop onze producten en diensten op basis van de ontwikkelingsbehoefte van de klant.
 • Je houdt het management op de hoogte van jouw activiteiten en resultaten.
 • Je werkt actief mee aan de groei van onze producten, diensten en bedrijfspolicies door jouw activiteiten en resultaten te evalueren.
 • Je mengt jezelf en bouwt aan een actief netwerk waar je een historiek van gesprekken en acties bijhoudt in onze CRM.
 • Je draagt proactief bij aan de teamgeest door resultaten te behalen die nodig zijn om groei te bekomen.
 • Je blijft jouw salesvaardigheden ontwikkelen, door zelfontwikkeling en interne training te volgen.

Solliciteren

“Als je je aangesproken voelt, als je klaar bent om jouw maximum potentieel te benutten, als je klaar bent om jouw leven naar het volgende level te brengen, solliciteer dan vandaag nog.”

1
2
3

Jouw gegevens